Roditeljstvo najveća sreća

07. 07. 2014. 13:42h | Sponzorisani tekst| foto: SGB Beograd

veličina teksta:+

Problem steriliteta danas ima svaka peta osoba, pa se ovom pitanju u sve većoj meri posvećuju sve razvijene zemlje. Vantelesna oplodnja srećom, više nije ni tabu ni bauk, a Srbija sa ponosom ističe da je u ovom domenu rame u rame sa svetom.

430221 tim sgbb autor specijalna ginekoloska bolnica beograd f

Tim Specijalne ginekološke bolnice Beograd

 

Mnogi ljudi iz inostranstva zbog toga, ali i činjenice da su programi vantelesne oplodnje daleko jeftiniji u Srbiji, odlučuju se da problem steriliteta prevaziđu tako što odlaze u Beograd.

– Sreća koju donosi roditeljstvo ne može se meriti sa bilo čime i zato najveći stručnjaci u vantelesnoj oplodnji čine tim Specijalne bolnice „Beograd“, koja ima i najveći stepen uspešnosti od čak 42% ostvarenih trudnoća – kaže prof. dr Slobodan R. Radulović, jedan od najpriznatijih lekara za humanu reprodukciju u Srbiji.

430222 tim sgbb logo u krivama bb2 if On ističe da ova bolnica već više od 20 godina pacijentima pruža sve što savremena medicina nudi u ispitivanju i lečenju neplodnosti, kao i sve najsavremenije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije.

Kvalitet bolnice i njenog stručnog kadra čine da na jednom mestu i u najprijatnijim uslovima obavite sve – od prvog kontakta i razgovora sa vrhunskim lekarskim osobljem, preko različitih dijagnostičkih postupaka, sve do sofisticiranih metoda asistirane reprodukcije.

U program vantelesne oplodnje uključeno je psihološko savetovalište, program ishrane i akupunkture, a potpuno revolucionarna usluga je i on-line anamneza, uputnik o sterilitetu koji možete popuniti posredstvom interneta od svoje kuće. Na odgovor stručnog tima ne čekate duže od 7 dana, a ujedno možete zakazati svoju prvu posetu bolnici na broj telefona +381 11 3282 742.

=““ =““ „0“ =“0″}

Povezani tekstovi

Back to top button