Izaberite lekara i postavite pitanje

Brza pretraga

O nama

 

Dobro došli na zdravstveni webportal "LekarInfo"

 
 
 
O nama:
 
Udruženje lekara "LekarInfo" osnovano je u Nišu 01.05.2011 godine kao neprofitna, nevladina i nestranačka organizacija. Ciljevi udruženja su:
 
1.edukovanje, informisanje, širenje zdravstvene kulture i zdravih životnih navika kod dece, omladine odraslih i starih lica
 
2.edukovanje i informisanje zdravstvenih radnika i saradnika iz svih oblasti medicine
 
3.saradnja sa državniim organima, organima lokalne uprave i samouprave, institucijama i ustanovama, školama i fakultetima u cilju promovisanja zdravih životnih navika gradjana.
 
4.učestvovanje i organizovanje projekata na lokalnom, državnom i medjunarodnom nivou u oblasti medicine.
 
5.okupljanje gradjana radi pružanja zdravstvenih informacija i vršenja preventivnih pregleda koje spadaju u domen interesovanja Udruženja.
 
6.udruženje u okviru svojih delatnosti organizuje seminare, predavanja i radionice u oblastima koje spadaju u domen interesovanja udruženja.
 
Jedan od načina da ostvarimo svoje ciljeve je i kreiranje zdravstvenog webportala "LekarInfo".
 
Zdravstveno informativni portal LekarInfo.com nastao je iz potrebe da se priključimo sveobuhvatnoj težnji razmene informacija. Na ovom portalu pokušaćemo da Vam učinimo dostupnim sve lekare, lekarske ordinacije, biohemijske laboratorije, klinike, poliklinike itd., da biste veoma jednostavno, od kuće mogli da zakažete pregled kod svog lekara.
 
Želimo da budemo podrška savremenim tehnologijama i da informacije vezane za vaše zdravlje, zakazivanje pregleda učinimo sto pristupačnije.
 
Nas cilj cemo ostvariti tako što ćete sve informacije naći na jednom mestu, što nećete morati da gubite vreme na pretraživače da bi stepronašli svog lekara, informacije o zdravlju, bolestima već na vrlo jednostavan način možete doći do njih.
 
 
 
Udruženje lekara "LekarInfo"
 
Sedište i adresa: Bulevar Nemanjića 74, Medijana, 18000 Niš
 
PIB: 107148278
 
Matični broj: 28052685
 
 
 
Lekari saradnici:
 
prof. dr Predrag Kovačević, specijalista plastične hirurgije, KC Niš, Klinika za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, profesor na Medicinskom fakultetu u Nišu.
 
prof. dr Goran Bjelaković, specijalista interne medicine - gastroenterolog, KC Niš, Klinika za gastroenterologuju, profesor na Medicinskom fakultetu u Nišu.
 
prof. dr Ivana Binić, specijalista deramtovenerologije, KC Niš, Klinika za kožne bolesti, profesor na Medicinskom fakultetu u Nišu.
 
doc. dr Dragana Radović Janošević, specijalista ginekologije sa akušerstvom, KC Niš, Klinka za ginekologiju i akušerstvo, docent na Medicinskom fakultetu u Nišu.
 
ass. dr Danilo Stoiljković, specijalista plastične hirurgije, KC Niš, Klinika za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, asistent na Medicinskom fakultetu u Nišu.
 
ass. dr Bojko Bjelaković, specijalista pedijatrije - kardiolog, KC Niš, Klinika za pedijatriju, asistent na Medicinskom fakultetu u Nišu.
 
prim. dr Dragan Mijalković, specijalista interne medicine - kardiolog, Specijalistička ordinacija za internu medicinu "Kardio Medika"
 
dr Marija Stoiljković, specijalista ginekoligije sa akušerstvom, KC Niš, Klinka za ginekologiju i akušerstvo
 
dr Biljana Natić Ljumović, specijalista ginekologije sa akušerstvom
 
dr Živojin Dinić, specijalista interne medicine - onkolog, ehotomografista
 
dr Nataša Perišić, specijalista interne medicine - endokrinolog
 
dr Viktor Stoičkov, specijalista interne medicine - kardiolog
 
dr Sonja Filipović, specijalista pedijatrije, Poliklinika "Varnava"
 
dr Irena Mitić, lekar opšte prakse, Ordinacija za lečenje gojaznosti "Human fit"
 
dr Vesna Dinić Arsić, lekar opšte prakse, nutricionista, Ordinacija za lečenje gojaznosti "Human fit"
 
dr Aleksandra Bocokoć, lekar opšte prakse, Specijalistička ordinacija opšte medicine "Biobalance"
 
dr Andrijana Jocić, lekar opšte prakse, Specijalistička ordinacija opšte medicine "Biobalance"
 
Tatjana Cvetković, psiholog
 
 
 
dr Milorad Dimić,  specijalista vazduhoplovne medicine, Spec.ordinacija “INTERMEDIC-HBO”