Izaberite lekara i postavite pitanje

Brza pretraga

Cedralex - krema koju će vaše noge voleti

Kako bi naše noge izdržale svakodnevni stres dugotrajnog sedenja ili stajanja u visokim potpeticama, farmaceutska kompanija Servier Healthcare razvila je novu kremu za noge  Cedralex. Cedralex je krema za noge koja svojom bogatom teksturom nežno hidrira kožu i uz trenutni efekat hlađenja umanjuje osećaj teških i umornih nogu!

 

Ova revitalizujuća krema raskošne teksture i sjajnog mirisa kombinuje pažljivo odabrane sastojke – korzikanski limun i mentol, koji su odabrani upravo zbog svojih revitalizujućih, tonizirajućih i rashlađujućih svojstava. Limun sa Korzike, nekad najprodavaniji na svetu, danas je vrlo redak sastojak čija su svojstva poznata još od antike. Ovaj čuveni predak današnjeg limuna danas se koristi u zdravstvene svrhe i važan je zbog njegovih lekovitih svojstava i prirodnih prednosti.

 

Blagotvorna svojstva glavnih sastojaka udružena su u inovativnu formulaciju Cedralex kreme koja osigurava jedinstven trostruki efekat pa krema već nakon prvog korišćenja trenutno olakšava tegobe, osvežava i hidrira umorne noge! Formula je bez parabena i dermatološki testirana, a potrošačko testiranje pokazalo je da čak 96% korisnika potvrđuje trenutni efekat smanjenja osećaja teških i umornih nogu.

 

Istisnuti malu količinu kreme na dlan, lagano umasirati u kožu pokretima na gore od članka do sredine butine. Ponavljati nanošenje do četiri puta dnevno, kada osetite težinu u nogama. Osjećaju olakšanja doprineće prijatan miris koji potiče od pažljivo biranih sastojaka korzikanskog limuna!