Izaberite lekara i postavite pitanje

Brza pretraga

PROXEED WOMEN

PROXEED  WOMEN je dijetetskisuplementspecijalnonapravljen da potpomognereproduktivnozdravlježene i povećamogućnost da dođe do trudnoće.

PROXEED WOMEN se preporučuje ženama koje žele  uspešnu trudnoću  i  kao priprema za IVF postupak.  Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i  fertilitetu.

Kvalitet i kvantitet jajnih ćelija su  važni faktori koji utiču na plodnost(fertilitet) kod žena, kao i sluzokoža materice koja sa godinama postaje sve tanja što otežava oplođenom jajašcu da se u nju „usadi“ (implantira)  i  tu ostane.

Pažljivo odabarani sastojci preparataProxeed Womenzajedničkim delovanjem doprinose boljemkvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju,  i potpomažu fiziološke procese vezane za plodnost   (fertilitet) .

Vitamini B6,B5,C,D i cinkdoprinose održavanju normalnog hormonskog ciklusa kod žene.

L-argininje aminokiselina koja  povećava odgovor jajnika, kvalitet endometrijuma i šanse za trudnoću kod IVF pacijenata .L-arginin povećava nivo NO (azot monoksida) koji je vazodilatator, tako da dovodi do širenja krvnih sudova i pospešuje propustljivost folikularnog epitelijuma.

L-karnitini njegov aktivni oblik acetil-L-karnitin povećavaju snabdevanje ćelija energijom, stabilizuju ćelijsku membranu  i smanjuju moguća unutarćelijska oštećenja.Tokom sazrevanja jajne ćelije pospešuju  metabolizam lipida i poboljšavaju razvoj embriona.Štite od štetnih materija u peritonealnoj tečnosti kod žena sa endometriozom. Doprinose održavanju kvaliteta jajne ćelije.

L-karnitinpopravlja insulinsku rezistenciju i iskorišćenje glukoze, što  daje bolju mogućnost za uspeh  IVF procedura.  (Mingrone et al.1999,2011).

L-karnitin,acetil-L-karnitin,L-arginin,gvožđe,selen,n-acetil cistein,fruktoza,vitamini  E i Csmanjuju oksidativni stres i pomažu biološke procese za normalno funkcionisanje jajnika,matericei cerviksa.

Folna kiselina,cink,vitamini  C ,E i Aimaju važnu ulogu u sintezi DNK, kvalitetu jajne ćelije i smanjivanju oksidativnog stresa kako bi održali u tkivima odnos oksidanti-antioksidanti.Na ovaj način oni imaju pozitivno dejstvo na plodnost i reproduktivno zdravlje kod žena.

 Ova patentirana formula nastala je kao rezultat višegodišnjih naučnih istraživanja, italijanske farmaceutske kompanije SIGMA-TAU ,metaboličkih procesa u našem organizmu i uloge koju suplementi imaju na naše zdravlje.

Jedna kutija sadrži 30 kesica, uzima se jedna kesica dnevno rastvorena u čaši vode.

Proxeed Women se preporučuje svim ženama koje planiraju trudnoću, kod priprema za IVF, ženama starijim od 35 godina, pušačima, kod stanja povećanog stresa, nepravilne ishrane . Korišćenje Proxeed Women može se nastaviti i tokom trudnoće.