Izaberite lekara i postavite pitanje

Brza pretraga

Sa kojim kolegama nikad ne bi trebalo da izađete?


Istraživanje internet portala Vault obuhvatilo je 2.000 radnika koji su imali romantičnu vezu sa osobom s posla. Od tog broja, 30 procenata smatra da im je ta veza narušila profesionalni i lični ugled kod kolega. Ali to nije najstrašnije što vam se može dogoditi. Čak 18 posto ispitanika otkrilo je kako je zbog veze u firmi jedan od partnera morao da napusti posao.

Šef
Kad na jednu gomilu stavite seks, ljubav, obaveze, profesionalni napredak, lični razvoj u kombinaciji sa romansom sa šefom, teško možete i da zamislite koliko duboko ćete se srozati kad svemu dođe kraj. Sa šefom nemojte izlaziti nikada.

Šefova žena ili žena nekog drugog kolege
Spavati sa onima koji su već u braku sa drugom osobom nikada nije pametno, a posebno ako je njihov bračni drug osoba sa vašeg posla. Tek onda ste zabrljali i napravili poslovno samoubistvo. Ako se to pročuje, a hoće, gotovi ste u toj firmi, a verovatno su vam zatvorena vrata i svih onih sa kojima vaša firma sarađuje.

Dežurni zavodnik na poslu
Gotovo svaki kolektiv ima zavodnika koji pokušava da šarmira sve koleginice, a najdraže su mu one nove koje još ne poznaju situaciju. Iza njega je uvek oblak najnovijeg parfema, na njegovom licu blista šarmantni osmijeh, a koristi svaku priliku da vam dobaci neku seksi izjavu. Naravno, pokušava da vas uhvati nasamo. Upustite se u vezu sa njim i garantovano ćete biti glavna tema tračeva u poslovnim kuloarima.

Stažista ili asistent
Toliko toga može krenuti naopako ako izlazite sa novajlijom u firmi, pa je ovo iskušenje najbolje da zaboravite. Nova osoba možda samo traži zaštitu iz koje će se na poslovnom i privatnom planu samo izroditi novi problemi za vas.

IT stručnjak
On je možda šarmantan, zgodan i uz to uspešno i ekspresno rešava sve dosadne probleme koje vam zadaje kompjuter. Upravo u tome može biti problem. Svaki poziv kad vam zakaže računar i kad vaš dragi dođe da ga otkloni, pogledi, proučavanje i komentari kolega su zagarantovani. Još ako na poslu budete imali edukaciju iz novog programa, materijala za šalu na vaš račun neće nedostajati.

(T portal)

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u.     email   print  

Izvor: S media, foto: Guliver/Thinkstock

Vodič kroz oralni seks za nju i njega


ORALNI SEKS ČEŠĆI U VEZI
Muškarci radije imaju oralni seks sa ženama sa kojima su u vezi nego sa ženama sa kojima imaju samo povremene seksualne kontakte, rezultati su studije urađene na Univerzitetu u Južnoj Alabami.

NAJČEŠĆE GA UPRAŽNJAVAJU MLAĐE ŽENE I STARIJI MUŠKARCI
Oko 75 posto žena u ranim dvadesetim imalo je tokom prošle godine oralni seks sa muškarcem, dok je procenat žena u tridesetim bio oko 60 posto. Među muškarcima 55 posto dvadesetogodišnjaka uživa u oralnom seksu dok je oko 69 posto onih koji su u tridesetim. Ovo su podaci Centra za promociju seksualnog zdravlja.

NIJE MNOGO BEZBEDNIJE OD SEKSA
Rizik od prenošenja zaraznih bolesti putem oralnog seksa u odnosu na analni ili vaginalni nije mnogo manji. Najbezbednije rešenje je, naravno, korišćenje prezervativa bar dok se ne uverite da je vaš partner zdrav.

ŽENE UŽIVAJU I DA PRIMAJU I DA PRUŽAJU

Sastanvni deo rođendanskog poklona muškaraca postao je oralni seks. Žene se tokom oralnog seksa osećaju uzbuđeno i čak superiorno, rezultati su studije Univerziteta u Alberti. "Žene se ne upuštaju u oralni seks samo da bi udovoljile partneru", kaže autor studije Brea Malakard. "Tu je i osećaj kontrole. Oralni seks je nešto što žene mogu da urade za svog partnera što on, inače, ne može sam".

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u.     email   print  

Izvor: S media, foto: Guliver/Thinkstock

"Jaje" - najpopularnija muška seksualna igračka


Tenga jaje i druga pomagala u seksualnosti donose dodatnu zabavu, prenosi
intimatemedicine.

Revolucionarni muški masturbatori

Od kada je na tržište došla ova erotska igračka, muškarci su jednostavno postali ovisni. Masturbacija je postala nacionalni hobi, odjednom su muškarci na užas žena prestali da idu na "dejtove". Ali kako kažu, ako se protiv nečega ne možeš boriti, pridruži mu se. Tako su i žene to prihvatile, jer im je to jednostavno donelo zabavu u krevet. Tenge su više od seksualne igračke jer ih stručnjaci preporučaju kao vežbu, kako biste njima povećali svoju aktivnost u krevetu.

'Tenga eggs'

»Jajca« su naizgled poput običnih jaja. No kada to jajce oslobodimo iz ljuske, unutra se skriva pravo malo čudo, koje nas vodi do neverojatne ekstaze, kažu upućeni.

Jajca su dostupna u različitim dizajnimaa njihova prednost je da zbog elastičnosti odgovaraju svakom obliku, veličini i debljini penisa.

Drugi i još važniji razlog zašto su tenga jaja tako omiljena igračka je stepen ugodnosti i užitka. Jaje potpuno prekrije penis, užitak se razdeli po celoj površini. Pri tome muškarci koriste obe ruke, vrte i okreću jaje u različitim smerovima, s različitim brzinama i frekvencijama kako bi maksimalno povećali užitak.

 

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u.     email   print

Izvor: S media, foto: Guliver/Thinkstock

Trka sa seks lutkama u Litvaniji (VIDEO)


Litvanci proslavljaju "Nacionalni dan muškaraca" tako što se takmiče u plivanju, a gumene lutke za seks koriste kao splav koji ih održava na površini.

Više od 200 muškaraca prijavilo se ove godine da zapliva rekom Neris u prestonici Vilnius sa svojim ljubimicama, ali je samo 20 odabrano da ispuni zadatak.

Do cilja je prvi doplivao Liudas Pestininkas, u društvu seks lutke Vaide i tako osvojio nagradu od 2.000 lita (290 evra).

- Vaida je veoma dobra devojka koja sluša samo mene. Niko nema takvu cicu kao što je Vaida - hvalio je pobednik svoju družbenicu.

Ideja za trku potekla je od jedne radio stanice koja je time htela da obeleži "Nacionalni dan muškaraca", praznik koji nije zvanično priznat u Litvaniji.

Organizator trke, direktor radio programa Mindaugas Stasiulis je rekao da je onlajn anketa pokazala da Litvanci imaju žarku želju da imaju dan posvećen samo muškarcima.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u.     email   print  

Izvor: S media, foto: Youtube

Pet načina da se ne izvinite


Postoji nekoliko načina da se izvinite, a ipak ne pristanete da budete otirač ili žrtveno jagnje. Evo kako:

Žao mi je što sam te iznervirao...
Ovo gotovo uvek "pali". Time potvrđujete da vam je žao što je vaš partner tužan, besan ili razočaran, a da ne priznate da ste doprineli. Ovo je najbolje rešenje za one koji su previše tvrdoglavi ili pravdoljubivi da priznaju grešku. Bilo kako bilo, imate vrlo dobre šanse da vaš partner bude zadovoljan i prestane da zvoca.

Žao mi je sakrekrštenim prstima...
To zahteva od vas da se izvinite partneru za svoje "zlodelo", dok istovremeno prekrstite prste iza leđa poput školarca. Možete i da odete u drugu sobu i promrmljate sebi u bradu "...samo se šalim!". Najbolje funkcioniše kod nezrelih osoba i onih koji ne drže mnogo do poštenja.

Žao mi je, nisam znao...
Izvinjenje koje se može koristiti samo u određenim okolnostima. Ako ga upotrebite kada ste zaboravili godišnjicu, nećete se izvući lako. Međutim "Žao mi je, nisam čuo da dete plače jer je prenos utakmice na televiziji bio pojačan do daske" može biti uspešan trik. "Žao mi je, ali bio sam pijan" spada u sivu zonu, a šta ćete zaslužiti zavisi od toga koliko ste zabrazdili u nestašlucima.

Žao mi je, ali ti si me naterala...
Ovakvo izvinjenje nije za preporuku. Taktika prebacivanja krivice na drugog gotovo uvek pogoršava stvari. Međutim, može biti i uspešna ako ubacite tu i tamo po neki kompliment.

Povlačim reč...
Sjajna alternativa za izvinjenje i dokazano je da ima uspeha. Isto kao kod "Žao mi je što sam te iznervirao...", vi ne priznajete krivicu, ali izražavate žaljenje za ono što ste rekli. Na primer: "Nije trebalo da tvojoj drugarici kažem da su lazanje koje je napravila izgledale kao pomije." U ovom slučaju, vi niste rekli da vam je žao niti da to niste mislili, samo da vam je žao što ste to uopšte rekli.

Naravno, pravo izvinjenje je uvek najbolje. A i poneki poklon pomirenja će pomoći da se izglade stvari. Samo ne zaboravite, ne svraćajte u cvećaru, već počistite poslastičarnicu.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u.     email   print  

Izvor: S media, foto: Guliver/Thinkstock