Izaberite lekara i postavite pitanje

Brza pretraga

Sa kojim kolegama nikad ne bi trebalo da izađete?


Istraživanje internet portala Vault obuhvatilo je 2.000 radnika koji su imali romantičnu vezu sa osobom s posla. Od tog broja, 30 procenata smatra da im je ta veza narušila profesionalni i lični ugled kod kolega. Ali to nije najstrašnije što vam se može dogoditi. Čak 18 posto ispitanika otkrilo je kako je zbog veze u firmi jedan od partnera morao da napusti posao.

Šef
Kad na jednu gomilu stavite seks, ljubav, obaveze, profesionalni napredak, lični razvoj u kombinaciji sa romansom sa šefom, teško možete i da zamislite koliko duboko ćete se srozati kad svemu dođe kraj. Sa šefom nemojte izlaziti nikada.

Šefova žena ili žena nekog drugog kolege
Spavati sa onima koji su već u braku sa drugom osobom nikada nije pametno, a posebno ako je njihov bračni drug osoba sa vašeg posla. Tek onda ste zabrljali i napravili poslovno samoubistvo. Ako se to pročuje, a hoće, gotovi ste u toj firmi, a verovatno su vam zatvorena vrata i svih onih sa kojima vaša firma sarađuje.

Dežurni zavodnik na poslu
Gotovo svaki kolektiv ima zavodnika koji pokušava da šarmira sve koleginice, a najdraže su mu one nove koje još ne poznaju situaciju. Iza njega je uvek oblak najnovijeg parfema, na njegovom licu blista šarmantni osmijeh, a koristi svaku priliku da vam dobaci neku seksi izjavu. Naravno, pokušava da vas uhvati nasamo. Upustite se u vezu sa njim i garantovano ćete biti glavna tema tračeva u poslovnim kuloarima.

Stažista ili asistent
Toliko toga može krenuti naopako ako izlazite sa novajlijom u firmi, pa je ovo iskušenje najbolje da zaboravite. Nova osoba možda samo traži zaštitu iz koje će se na poslovnom i privatnom planu samo izroditi novi problemi za vas.

IT stručnjak
On je možda šarmantan, zgodan i uz to uspešno i ekspresno rešava sve dosadne probleme koje vam zadaje kompjuter. Upravo u tome može biti problem. Svaki poziv kad vam zakaže računar i kad vaš dragi dođe da ga otkloni, pogledi, proučavanje i komentari kolega su zagarantovani. Još ako na poslu budete imali edukaciju iz novog programa, materijala za šalu na vaš račun neće nedostajati.

(T portal)

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u.     email   print  

Izvor: S media, foto: Guliver/Thinkstock