Izaberite lekara i postavite pitanje

Brza pretraga

Vodič kroz oralni seks za nju i njega


ORALNI SEKS ČEŠĆI U VEZI
Muškarci radije imaju oralni seks sa ženama sa kojima su u vezi nego sa ženama sa kojima imaju samo povremene seksualne kontakte, rezultati su studije urađene na Univerzitetu u Južnoj Alabami.

NAJČEŠĆE GA UPRAŽNJAVAJU MLAĐE ŽENE I STARIJI MUŠKARCI
Oko 75 posto žena u ranim dvadesetim imalo je tokom prošle godine oralni seks sa muškarcem, dok je procenat žena u tridesetim bio oko 60 posto. Među muškarcima 55 posto dvadesetogodišnjaka uživa u oralnom seksu dok je oko 69 posto onih koji su u tridesetim. Ovo su podaci Centra za promociju seksualnog zdravlja.

NIJE MNOGO BEZBEDNIJE OD SEKSA
Rizik od prenošenja zaraznih bolesti putem oralnog seksa u odnosu na analni ili vaginalni nije mnogo manji. Najbezbednije rešenje je, naravno, korišćenje prezervativa bar dok se ne uverite da je vaš partner zdrav.

ŽENE UŽIVAJU I DA PRIMAJU I DA PRUŽAJU

Sastanvni deo rođendanskog poklona muškaraca postao je oralni seks. Žene se tokom oralnog seksa osećaju uzbuđeno i čak superiorno, rezultati su studije Univerziteta u Alberti. "Žene se ne upuštaju u oralni seks samo da bi udovoljile partneru", kaže autor studije Brea Malakard. "Tu je i osećaj kontrole. Oralni seks je nešto što žene mogu da urade za svog partnera što on, inače, ne može sam".

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u.     email   print  

Izvor: S media, foto: Guliver/Thinkstock