Izaberite lekara i postavite pitanje

Brza pretraga

6 namirnica zdravih za mozak čije konzumiranje poboljšava raspoloženje

Konsultacije sa lekarima 24 sata, za sve nedoumice oko Vašeg zdravlja, terapije, ishrane... BESPLATNO.

Ako ste ikad iskusili blaženstvo u zalogaju čokolade ili ste se nasmešili kad vam je neko ponudio pomfrit, onda znate da vas hrana može učiniti srećnim. Međutim, iako je tačno da vam vaša omiljena poslastica može nakratko poboljšati emocionalno stanje, trajna moć mozga da popravi raspoloženje može proisteći samo iz dosledne upotrebe hranjivih namirnica.

Opširnije...

Četiri tipa ishranekojima treba stati na put; dva kojih se trebapridržavati

Konsultacije sa lekarima 24 sata, za sve nedoumice oko Vašeg zdravlja, terapije, ishrane... BESPLATNO.

U današnje vreme kada smo okruženi najrazličitijim režimaima ishrane, često je veoma teško doneti odluku koji od njih su dobri, odnosni koji su loši, a koji su jednostavno štetni. Evo šta treba da znate o nekim od najpopularnijih dijetama današnjice:

Opširnije...

Kako boja posuđa utiče na apetit i prejedanje?

Restorani brze hrane i kuvari već godinama znaju da brojni faktori utiču na naš apetit. Na primer, jarke boje kao što su žuta i crvena u kombinaciji sa jakim osvetljenjem će vas navesti da naručite više i jedete brzo. Suprotno tome, prigušeno osvetljenje i nežna muzika znače da ćete jesti sporije i manje.

Opširnije...

Kako da ugađate sebi, a da budete fit?!

Ona je zadužena za to što su neki od najdebljih ljudi u Americi sada šlang. Dakle, ona zna šta priča. Reč je o fitnes instruktorki Džen Vajderstorm, koja je glavni stručnjak u TV emisiji “The Biggest Loser”, a ovih dana je krenula na turneju na kojoj promoviše svoju novu knjigu “Diet Right for Your Personality Type”. Prvo izdanje ove knjige se rasprodalo čim se pojavilo u knjižarama. Upravo ova žena ima za vas najbolji savet kako da smršate!

Opširnije...