Izaberite lekara i postavite pitanje

Brza pretraga

KAKO SE LIJEČI UPALA DESNI: Najvažnije reagovati na vrijeme i spriječiti razvoj bolesti

Konsultacije sa lekarima 24 sata, za sve nedoumice oko Vašeg zdravlja, terapije, ishrane... BESPLATNO.

Kako koji horoskopski znak manipuliše u vezama

Konsultacije sa lekarima 24 sata, za sve nedoumice oko Vašeg zdravlja, terapije, ishrane... BESPLATNO.

Kakva vam odeća odgovara

Ovan

S pripadnicima ovog znaka u ljubavi vas očekuje podosta problema. Oni vole da ih stvaraju i tamo gde ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vešti su u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

Bik

Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Partnera muče ignorisanjem, glumom i prikazivanjem kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će se završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Blizanci

Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više usredsređeni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namerno će provocirati ljubomoru. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.

Rak

Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što mogu da se uvrede na skoro sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju bezosećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvek da mrze onog ko ih jako povredi. Za oproštaj treba dugo da ih molite.

Lav

Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju i dramatizuju do besvesti.

Devica

Uvek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka ni prema kome nisu tako grozni kao što su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije, dure se danima. Skloni su proveravanju partnera i često su posesivni.

Vaga

S njima partner teško može da zna na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu promeniti stav i raspoloženje. Imaju celi set pravila kako njihov izabranik treba da se ponaša, pa čak i oblači. Smatraju da partner treba da ih sluša u svemu i postavljaju se kao pametnjakovići i savetnici.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lažu da bi došli do svog cilja, a ako im stanete na žulj, napadaju vaše samopouzdanje. Iako neće praviti scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom, to će vam vrlo teško oprostiti.

Strelac

Iako će se zaklinjati na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvek će gledati šta njima odgovara i kako da okrenu situaciju u svoju korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac

Poput Devica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su jako dobro da sakriju vlastita osećanja i insistiraju na tome da problem nikad nije u njima.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća potpuno voljen. Obožavaju da se inate, ali i da glume inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povređeni, to nikada ne priznaju, nego vraćaju trostruko.

Ribe

Kako su svesne da u ljubavi mnogo daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo nameću partneru krivicu suzama u očima.

(24sata)

Kako se čuvaju lekovi

Konsultacije sa lekarima 24 sata, za sve nedoumice oko Vašeg zdravlja, terapije, ishrane... BESPLATNO.

Nepravilno čuvanje utiče na kvalitet lekova. Većini preparata smeta svetlost, a posebno vlažnost